VB

Fra TermvaktWiki
(Forskjell mellom revisjoner)
Gå til: navigasjon, søk
(La til lenke om full oversikt om antall pcer og deres lokasjon.)
(Fikset død lenke og la til litt info)
 
Linje 1: Linje 1:
'''VB''' er en forkortelse for Vilhelm Bjerknes' hus ([http://www.uio.no/om_uio/kart/zoom/bl13.html kart]) på Blindern. Realfagsbiblioteket ligger i VB.  
+
'''VB''' er en forkortelse for Vilhelm Bjerknes' hus ([http://www.uio.no/om_uio/kart/zoom/bl13.html kart]) på Blindern. Realfagsbiblioteket ligger i VB i 2.etasje.  
  
I VB står det blant annet 30 maskiner med [[windows]] og 10 maskiner med [[linux]] som kan brukes av studenter, en full oversikt finner du [http://www.ub.uio.no/om/organisasjon/ureal/ureal/leseplasser/index.html her]. Det er termvaktene [[abel]] som driver støtte for disse maskinene hvis de ikke virker.
+
I VB står det blant annet 25 maskiner med [[windows]] og 5 maskiner med [[linux]] som kan brukes av studenter. Det er student-it'n biblioteket som driver støtte for disse maskinene hvis de ikke virker.
 +
På VB finner du også bøker og tidsskrifter (på papir og digitalt) for realfagene, en av landets største SciFi-samlinger, utlån av bærbare PC-er for studenter, Playstation 4, molekylbyggesett og brettspill. Du kan også låne nettbrett, skjøteledninger, mobilladere, kalkulatorer og mer.
  
 
==Se også==
 
==Se også==
Linje 9: Linje 10:
  
 
==Eksterne sider==
 
==Eksterne sider==
[http://www.ub.uio.no/om/organisasjon/ureal/ureal/index.html Hjemmesidene til Realfagsbiblioteket]
+
[http://www.ub.uio.no/bibliotekene/ureal/ureal/ Hjemmesidene til Realfagsbiblioteket]
  
 
[[Category:Termstue]]
 
[[Category:Termstue]]
 +
[[Category:Bibliotek]]

Nåværende revisjon fra 4. nov 2016 kl. 08:24

VB er en forkortelse for Vilhelm Bjerknes' hus (kart) på Blindern. Realfagsbiblioteket ligger i VB i 2.etasje.

I VB står det blant annet 25 maskiner med windows og 5 maskiner med linux som kan brukes av studenter. Det er student-it'n på biblioteket som driver støtte for disse maskinene hvis de ikke virker. På VB finner du også bøker og tidsskrifter (på papir og digitalt) for realfagene, en av landets største SciFi-samlinger, utlån av bærbare PC-er for studenter, Playstation 4, molekylbyggesett og brettspill. Du kan også låne nettbrett, skjøteledninger, mobilladere, kalkulatorer og mer.

Se også

Eksterne sider

Hjemmesidene til Realfagsbiblioteket

Personlige verktøy
Navnerom
Varianter
Handlinger
Navigasjon
Kategorier
Programvare
Andre
Translate
Verktøy