VB

(Forskjell mellom revisjoner)
Gå til: navigasjon, søk
m
m
Linje 1: Linje 1:
'''VB''' er en forkortelse for Vilhelm Bjerknes' hus, og brukes på denne wikien om terminalstuen i Vilhelm Bjerknes' hus ([http://www.uio.no/om_uio/kart/zoom/bl13.html kart]) på Blindern. Den ligger i andre etasje og er betjent. Stuen har 33 linux-maskiner og 33 windows-maskiner samt en del gruppebord uten maskiner. Stuen har to selvbetjente printere med felles printerkø, ''vb_selvbetjent'', i tillegg til en fargeprinter, ''vbfarge''. Det er også en maskin med [[Scanning i windows|scanner]].
+
'''VB''' er en forkortelse for Vilhelm Bjerknes' hus, og brukes på denne wikien om terminalstuen i Vilhelm Bjerknes' hus ([http://www.uio.no/om_uio/kart/zoom/bl13.html kart]) på Blindern. Den ligger i andre etasje og er betjent. Stuen har 33 linux-maskiner og 33 windows-maskiner samt en del gruppebord uten maskiner. Stuen har to selvbetjente printere med felles printerkø, ''vb_selvbetjent'', i tillegg til en fargeprinter, ''vbfarge''. Det er også en maskin med [[scanne vb|scanner]].
  
 
Telefonnummeret til termstua er (228)44759.
 
Telefonnummeret til termstua er (228)44759.

Revisjonen fra 26. mar 2009 kl. 14:41

VB er en forkortelse for Vilhelm Bjerknes' hus, og brukes på denne wikien om terminalstuen i Vilhelm Bjerknes' hus (kart) på Blindern. Den ligger i andre etasje og er betjent. Stuen har 33 linux-maskiner og 33 windows-maskiner samt en del gruppebord uten maskiner. Stuen har to selvbetjente printere med felles printerkø, vb_selvbetjent, i tillegg til en fargeprinter, vbfarge. Det er også en maskin med scanner.

Telefonnummeret til termstua er (228)44759.

Se også

Personlige verktøy
Navnerom
Varianter
Handlinger
Navigasjon
Kategorier
Programvare
Andre
Translate
Verktøy