Termstue

Fra TermvaktWiki
Revisjon per 4. mar 2011 kl. 08:54 av Tanyabt (Diskusjon | bidrag)
Gå til: navigasjon, søk

Termstue (forkortelse for terminalstue) er en sal med datamaskiner. Denne siden innholder informasjon om hvor på kampus du finner termstuene til det matematisk-naturvitenskapelige fakultetet og stueinformasjon.

Innhold

Tilgang

Termstuene er primært et tilbud til laveregradsstudenter, og alle som er meldt opp i ett eller flere laveregradskurs på matnat skal ha tilgang til maskinene. Master- og doktorgradsstudenter skal få tilbud om nødvendig datautstyr for sine behov gjennom instituttet de studerer ved. Hvis du ikke har tilgang men mener du skulle hatt det så ta kontakt med termvakten.

For tilgang til termstuene i Ole Johan Dahls hus er det nødvendig med et studentkort av nyere type (alle kort utstedt etter 2008). Nytt kort får man på Siosenteret i Kristian Ottosens hus (BL02, bygget hvor Akademika ligger).

Reglement

Alle brukere av IT-tjenestene ved UiO er forpliktet til å sette seg inn i det sentrale IT-reglementet. I tillegg må brukere av termstuene rette seg etter det lokale stuereglementet og Ifis retningslinjer for bruk av datamaskiner.

Hvor?

Byggnummerene i tabellen viser til dette kartet over UiO, mer detaljert plassering kan man finne på plantegningene for UiOs bygninger.

Termstue Byggnummer Betjent Sted
Abel BL14 Ja Niels Henrik Abels hus, underetasjen
Fysikk BL24 Ja Fysikkbygningen, 4. etg. østfløyen (ved Store lesesal)
OJD GA06 Nei Ole Johan Dahls hus (se Tilgang over)

Maskintyper og utstyr

Termstue Linux Windows Tynnklient Selvbetjent printer Scanner
Abel 36 34 0 Ja Ja, Windows
Fysikk 16 23 54 Ja Ja, windows,Linux
  • Alle printerene i OJD kan skrive ut i farger. Termstuen Abel har også fargeprinter.
  • Har du behov for å bruke en diskettstasjon, kan du spørre termvakten om å låne en ekstern diskettstasjon (studentkort el. må legges igjen som depositum).
  • Alle termstuene har (minst noen) pc-er med cd-brenner / dvd-brenner.
Personlige verktøy
Navnerom
Varianter
Handlinger
Navigasjon
Kategorier
Programvare
Andre
Translate
Verktøy