Microsoft Office 2007

Fra TermvaktWiki
Revisjon per 22. jan 2009 kl. 08:49 av Bmmender (Diskusjon | bidrag)
Gå til: navigasjon, søk

Microsoft Office 2007 er en programvarepakke med ulike programmer tilpasset kontorbruk, spesielt for å sende, motta, behandle og publisere informasjon. Pakkene leveres for både Microsoft Windows og Mac-maskiner. Her på instituttet innholder pakken Word, Excel, PowerPoint og Visio.

Innhold

Microsoft Word

Programmet er et tekstprogram hvor man kan behandle ulike dokumenter, html-koder, det inneholder maler for brev, konvolutter, brosjyrer, cd-er og søknader. Det er en rekke standard skrifttyper som følger med, og programmet er et av de aller mest brukte tekstbehandlingsprogram i Norge.

Microsoft Excel

Programmet er basert på regneark der man kan utføre beregninger, ofte i form av matematiske problemer, analysere informasjon, behandle lister og talldata i regneark eller websider. Programmet har avanserte matematiske funksjoner, og har en hel del formler og funksjoner inkludert. Programmet brukes også til å produsere diagrammer og statistikk.

Microsoft PowerPoint

Programmet benyttes for å lage presentasjoner, og brukes utstrakt både i næringslivet og til undervisning. I dette programmet kan man lage, redigere og vise fremvisninger og presentasjoner for lysbildefremvisninger. I tillegg til tekst og bilder, kan man også bruke mediefiler som lyd og video. På denne måten blir det en multimediapresentasjon.

Microsoft Visio

sdfadf

Personlige verktøy
Navnerom
Varianter
Handlinger
Navigasjon
Kategorier
Programvare
Andre
Translate
Verktøy