Microsoft Office 2007

Fra TermvaktWiki
Revisjon per 22. jan 2009 kl. 08:53 av Bmmender (Diskusjon | bidrag)
Gå til: navigasjon, søk

Microsoft Office 2007 er en programvarepakke med ulike programmer tilpasset kontorbruk, spesielt for å sende, motta, behandle og publisere informasjon. Pakkene leveres for både Microsoft Windows og Mac-maskiner. Her på instituttet innholder pakken Word, Excel, PowerPoint og Visio.

Innhold

Microsoft Word

Programmet er et tekstprogram hvor man kan behandle ulike dokumenter, html-koder, det inneholder maler for brev, konvolutter, brosjyrer, cd-er og søknader. Det er en rekke standard skrifttyper som følger med, og programmet er et av de aller mest brukte tekstbehandlingsprogram i Norge.

Microsoft Excel

Programmet er basert på regneark der man kan utføre beregninger, ofte i form av matematiske problemer, analysere informasjon, behandle lister og talldata i regneark eller websider. Programmet har avanserte matematiske funksjoner, og har en hel del formler og funksjoner inkludert. Programmet brukes også til å produsere diagrammer og statistikk.

Microsoft PowerPoint

Programmet benyttes for å lage presentasjoner, og brukes utstrakt både i næringslivet og til undervisning. I dette programmet kan man lage, redigere og vise fremvisninger og presentasjoner for lysbildefremvisninger. I tillegg til tekst og bilder, kan man også bruke mediefiler som lyd og video. På denne måten blir det en multimediapresentasjon.

Microsoft Visio

Microsoft Visio er det program for å utforme diagrammer, det bruker vektorgrafikk og gir mulighet for å skape varierte diagrammer til forskjellige formål. Programmet kommer med templates og layouts for diagrammer, og funksjonalitet som gjør det lett å koble diagrammene til forskjellige datakilder for grafisk fremvisning.

Personlige verktøy
Navnerom
Varianter
Handlinger
Navigasjon
Kategorier
Programvare
Andre
Translate
Verktøy