Abel

(Forskjell mellom revisjoner)
Gå til: navigasjon, søk
m
Linje 1: Linje 1:
'''Abel''' er en forkortelse for terminalstuen i Nils Henrik Abels hus ([http://www.uio.no/om_uio/kart/zoom/bl14.html kart]) på Blindern. Den ligger i kjelleren, en etasje ned fra inngangen. Termstuen er betjent og har 38 linux-maskiner, 31 windows-maskiner, én sort-hvitt-skriver og én fargeskriver (vbfarge), samt en scanner Windows-maskin og 3 termvakt linuxer.
+
'''Abel''' er en forkortelse for terminalstuen i Nils Henrik Abels hus ([http://www.uio.no/om/finn-fram/omrader/blindern/bl14/ kart]) på Blindern. Den ligger i kjelleren, en etasje ned fra inngangen. Termstuen er betjent og har 38 linux-maskiner, 31 windows-maskiner, én sort-hvitt-skriver og én fargeskriver (vbfarge), samt en [[Scanning i windows|scanner koblet til en Windows-maskin]].
<strong>Abel-stua følger ifi-oppsett, ikke matnat-oppsett, noe som bl.a. innebærer noen forskjeller i printer-kommandoer (mer info [[Printe_i_linux| her]]).</strong>
+
 
  
  

Revisjonen fra 23. sep 2011 kl. 08:29

Abel er en forkortelse for terminalstuen i Nils Henrik Abels hus (kart) på Blindern. Den ligger i kjelleren, en etasje ned fra inngangen. Termstuen er betjent og har 38 linux-maskiner, 31 windows-maskiner, én sort-hvitt-skriver og én fargeskriver (vbfarge), samt en scanner koblet til en Windows-maskin.


Telefonnummeret til termstua er (228)54181.

Termvakten kan hjelpe deg med nytt passord, gi utskrifts- og programvareassistanse og generell brukerstøtte. Termvakten er flink til å henvende deg til riktig instans dersom termvakten ikke kan hjelpe deg. Når du har glemt utskriftene dine, blir termvakten skuffet. Han sender en mail til deg, og legger den i hylla ved siden av printerne. Der ligger den en uke før termvakten kaster de i papiravfallet og feller en tåre over treet som ofret livet for at du kunne trykke på print-knappen.

Abel har cola-automat!

Se også

Personlige verktøy
Navnerom
Varianter
Handlinger
Navigasjon
Kategorier
Programvare
Andre
Translate
Verktøy