UnsupportedSoftware

Fra TermvaktWiki
Gå til: navigasjon, søk

Dette er en generell advarsel angående programmene som ligger under "Unsupported Software".

1. Dette er programvare som er installert som ekstratjenester, og som allerede finnes som standardprogramvare. Du kan derfor ikke forvente å få hjelp hvis det er noe problemer med programvare under "Unsupported Software". Vi setter pris på tilbakemeldinger angående disse programmene, men det kan være sen responstid.

2. Programmene kan bli fjernet når som helst, også mens du er logget på. Programmer som har sikkerhetshull, og som det er enklere å fjerne enn å oppdatere, vil bli fjernet umiddelbart.

3. Programmene kan være ustabile og krasje. Det er gjort veldig lite testing på programvaren, så vi veit ikke om alle funksjoner virker som de skal.

Uansett: Hvis det er noe problemer med programvaren så send en mail til drift@ifi.uio.no der du oppgir brukernavn, tid, maskin, hva som er feil, og hva du gjorde før feilen skjedde.

Et siste lite tips er: Bruk linux hvis du ønsker et godt tilbud av programvare. På våre linuxer har vi mange flere forskjellige programmer enn vi har på windows, og disse er bedre testet. I tillegg er det en større gruppe som vedlikeholder programvaren på linux.

Personlige verktøy
Navnerom
Varianter
Handlinger
Navigasjon
Kategorier
Programvare
Andre
Translate
Verktøy