UNIK

Fra TermvaktWiki
Gå til: navigasjon, søk

Innhold

ITS

Institutt for teknologisystemer (ITS) var tidligere Universitetssenteret på Kjeller (UNIK), en stiftelse lokalisert i Forskningsparken på Kjeller, og har blitt det niende instituttet ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Oslo, fra 1. januar 2017.

Ved ITS drives forskning innen utvalgte teknologiske fag i samarbeid med forskningsinstituttene på Kjeller, og det gis undervisning og veiledning for master- og Ph.D. studenter. Studentene er vanligvis tatt opp ved Universitetet i Oslo eller NTNU, men også studenter fra andre universiteter er velkomne.

Alle ITS kursene har emnekode UNIK etterfulgt av fire tall, for eksempel UNIK4400. De finnes i UiOs emnelister sammen med informatikkemnene.

Bussforbindelse til ITS

Det finnes en egen direktebuss mellom IFI og Kjeller. Ruten korresponderer med de fagene som går på ITS.

For rutetider se http://www.mn.uio.no/its/om/finn-fram/busstider.html

Streaming av forelesninger ved ITS

Mange av forelesningene ved ITS kan følges gjennom en direkte videostream over internett. I tillegg legges ofte opptak av denne streamen ut i ettertid. Detaljert informasjon vedrørende dette gis av foreleser eller fagansvarlig.

Du kan benytte Windows Media Player eller VLC for å se streamene.

For mer informasjon om streaming av emner ved ITS se http://www.mn.uio.no/its/tjenester/it/IT-tjenester/fleksibel-undervisning.html

Eksterne lenker

Personlige verktøy
Navnerom
Varianter
Handlinger
Navigasjon
Kategorier
Programvare
Andre
Translate
Verktøy