Devilry

Fra TermvaktWiki
Gå til: navigasjon, søk

Devilry er et åpent innleveringssystem for studenter ved Institutt for informatikk. For mer informasjon om Devilry som et åpent system her

Hvordan finne frem på devilry

Logg inn med UiO-brukernavn og -passord.

Når du er logget inn får du opp en side hvor du kan velge rolle og språk. For de fleste er det bare rollen som student som er mulig å velge. Det er den grønne boksen som det står student på. Er man gruppelærer og skal rette andres oppgaver får man en rolle for dette. Skulle du hatt flere roller enn det du har se her for mer info.

Innhold

Legg til innlevering

Når du velger rolle kommer du inn på en oversiktsside som viser din alle dine nåværende obliger som du kan levere inn en besvarelse på. Listen du ser består av tre kolonner, oppgavekolonnen viser navnet på obligen, emnekolonnen sier hvilket emne obligen tilhører og innleveringsfristkolonnen beskriver dato til fristen og hvor lenge det er til fristen. Merk at hvis fristen allerede er passert og obligen har en myk frist så vil det stå hvor lenge siden fristen utløp istedet.

Hvis du har klikket deg inn på en innlevering så vil du se en side der hvor du kan velge mellom å dra filer som du vil levere inn på siden eller klikke på den blå knappen der det står Legg til innlevering nederst på siden.


Siste innleveringer

Her vil du se en log over alle innleveringer du har sendt inn til de forskjellige obligene med samme informasjon som siden for Legg til innlevering. I tillegg vil du også kunne se hvilken karakter du har fått til de forskjellige innleveringene. Du kan kun se 30 innleveringer av gangen så for å se innleveringer utover disse kan du bruke pilene som ligger helt nederst på siden.


Siste tilbakemeldinger

Dette er nesten den samme siden som siden for Siste innleveringer med at denne siden har filtrert bort alle innleveringer uten tilbakemelding.


Bla i alle

På denne siden så ser du alle emnene du har meldt deg opp til på Studweb og om du kan gå opp til eksamen eller ikke til hvert av emnene. Om du trykker på et emne så vil du komme til en oversikt over alle obligene og karakteren du har fått.


Søk

Hvis du ønsker å søke opp et emne du har tatt kan du trykke på forstørrelsesglasset øverst til høyre og skrive emnekoden til emnet. Da får du opp en liste med alle oppgaver i emnet du har tatt som tilfredstiller søket ditt.


Om meg

Ønsker du å bytte språk eller se informasjon om deg selv, trykker du på den personikonet øverst til høyre.

Personlige verktøy
Navnerom
Varianter
Handlinger
Navigasjon
Kategorier
Programvare
Andre
Translate
Verktøy